Missie en visie

Missie

Middels Duet Training stel ik mij tot missie om leidinggevenden te ontwikkelen tot zelfbewuste, doelgerichte, sociale leiders die soepel richting geven aan zichzelf en hun team, omdat ze snappen wat er in hun team speelt en ze zichzelf goed kennen. Op deze manier boeken ze zowel op korte als lange termijn goede resultaten.

Visie

Mensen die onder teveel druk staan verliezen creativiteit, overzicht, slagkracht en (uiteindelijk) motivatie. Zij kunnen hun capaciteit niet goed benutten, waardoor zij zichzelf en hun organisatie tekort doen. Vaak belanden ze in een negatieve vicieuze cirkel, waar ze zelf niet meer uit kunnen komen. En dat is zonde!

Druk wordt in een organisatie uitgeoefend vanaf veel verschillende punten, zowel intern (collega’s, directie) als extern (klanten, leveranciers, samenwerkingspartners). Om met al deze verwachtingen goed om te kunnen gaan is het belangrijk dat leidinggevenden duidelijk positie innemen, hun grenzen bewaken, in contact staan met al hun stakeholders en hierin effectief communiceren. Daarnaast moeten ze hun team en teamdynamiek kennen en kunnen beïnvloeden. Op deze manier zorgen ze voor de effectiviteit van hun afdeling, en daardoor aan de bijdrage van het organisatieresultaat. Dat is niet eenvoudig, maar zeker mogelijk.

De ontwikkelingstrajecten die ik vanuit Duet Training aanbiedt zorgen voor middelmanagers met visie, die bewust bijdragen aan hun organisatie, rekening houdend met en bouwend aan de capaciteiten van henzelf, hun team en hun omgeving.

Motivatie

Waarom juist deze doelgroep? Omdat ze bereid zijn hun nek uit te steken, omdat ze ambitie hebben, omdat ze erg naïef kunnen zijn, kleur bekennen en het nodig hebben om te groeien. Daarom!