De persoon achter Duet Training

Barbara van der Linden, aangenaam kennis te  maken!

Kwartjes laten vallen bij mensen vind ik een prachtig proces. Juist die kwartjes te laten vallen die een persoon, een team of een bedrijf verder helpt: dat is wat mij intrigeert en motiveert!

Hoe ik dat doe? Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat je doel is, wat je drijfveren zijn en waar je tegenaan loopt. Ik zie snel patronen in gedrag, ben kritisch en eerlijk in mijn observaties, waardoor ik tot de oorzaak van problemen kom en niet zomaar brandjes blus. Door mijn praktische aard en hands-on ervaring leg ik makkelijk verbinding met de praktijk. En bovenal, ik heb plezier in wat ik doe, zet me ervoor in om mensen te laten leren en heb een broertje dood aan sociaal wenselijke antwoorden.

Ik ontwikkel mijzelf continue, en neem die kennis en inzichten graag mee naar jouw organisatie. In mijn rugzak zitten onder andere de vakopleiding Train de Trainer van Karin de Galan, een NLP practitioner opleiding, de opleiding Psychodynamisch Therapeut en de master Verandering en Cultuur.

Anderen typeren me als: betrokken, enthousiast, scherpzinnig, kwaliteitsgericht, reflectief en hartelijk (en ook als te direct, betweterig, informeel en sturend). Wil jij je eigen oordeel over mij vormen? Laten we dan vooral kennismaken!

Op de hoogte blijven? Geef je dan rechts op voor mijn nieuwsbrief.

Of liever in gesprek? Wil je verder kennis maken met Duet Training? Ik ben ook erg benieuwd naar wie jij bent en voor welke uitdaging je staat! Ik nodig je van harte uit voor een kop koffie! Bellen is het snelst (06-24807274), mailen kan ook (info@duet-training.nl). Andere contactgevens vind je hier.