Over Duet Training

Effectief samenwerken en aansturen in een complexe omgeving….. Het kan!

Zou het niet gaaf zijn als jouw mensen precies wisten wat er van ze verwacht wordt en zich hier met respect, effectieve onderlinge afstemming, een grote drive, veel energie en zonder verborgen agenda’s voor inzetten? Ja toch?! Dan kan jij je bezighouden met waar je voor bent aangenomen, namelijk overzicht houden, koers bepalen, afstemmen met de rest van de organisatie en de ontwikkeling van de afdeling aansturen.

Elk team heeft de potentie tot goede samenwerking en effectief gedrag, een sleutelpositie is weggelegd voor de leidinggevende. Dat dit niet altijd lukt is ook logisch. Onder druk vergeten mensen goed om zich heen te kijken, wijken ze af van hun visie, bezwijken ze voor machtsvertoon van anderen of richten zich op urgente in plaats van belangrijke onderwerpen. Ook een team dat stuurloos is kan terug op koers komen. Door een combinatie van persoonlijke ontwikkeling (zelfkennis en visie), training (aanleren van nieuwe vaardigheden), goede transfer (mensen verleiden die nieuwe vaardigheden ook daadwerkelijk te gebruiken) en een open en en veerkrachtig team, zorgen we gezamenlijk voor een blijvende gedragsverandering. Hierbij is begeleiding van zowel het team als de leidinggevende van belang.

Het resultaat is een team dat zijn doelen behaald en een leidinggevende die ontspannen en met visie de afdeling onder zijn hoede heeft.

Op de hoogte blijven? Geef je dan op voor mijn nieuwsbrief (rechts).

Of liever in gesprek? Wil je verder kennis maken met Duet Training? Ik ben ook erg benieuwd naar wie jij bent en voor welke uitdaging je staat! Ik nodig je van harte voor een kop koffie, bel me via 06-24807274 of mail naar info@duet-training.nl .